Laat ons de groene motor zijn achter jouw merk!

Next Automotive en de verduurzaming van autobedrijven

Als autobedrijf biedt Next Automotive je een gratis en vrijblijvend energieadviesrapport.

Aan de hand van een aantal gegevens zoals je energieverbruik, isolatiewaarde, verwarmingstechniek en verlichting maakt Next Automotive op een heldere manier inzichtelijk wat voor een bespaarmogelijkheden  voor je bedrijf en eventueel woning zijn. Deze inzichten presenteren wij in een energieadviesrapport waarin de financiële- en technische haalbaarheid vooropstaan.

Collectief inkoopvoordeel

Het Energie Adviesrapport

Next Automotive laat in dit maatwerk adviesrapport zien dat je kunt besparen door te verduurzamen!

Door zelf je stroom op te wekken en zoveel mogelijk gas te besparen bent je voordeliger uit dan als je het van het net afneemt. In de meeste gevallen kan je de verduurzamende maatregelen betalen uit de besparing op je maandelijkse energiekosten en vaak houdt je er zelfs nog wat aan over.

In het energieadviesrapport adviseren wij je over de subsidie- en financieringsmogelijkheden en ondersteunen wij je bij de aanvragen. Tevens begeleiden wij samen met de aannemer de uitvoer van het project. Wij onderscheiden ons doordat de leden van het Inkoopgilde bijstaan tijdens het gehele traject.

Wij zorgen ervoor dat u (bijna) niets hoeft te doen!

Het Energie Adviesrapport

Wij zijn geen energieverkopers, wij kopen juist goedkoop energie in voor u!

Ons Energiecollectief

Door gezamenlijk energie in te kopen, verbetert de positie van ieder binnen het collectief aanzienlijk. Niet alleen profiteer je van betere voorwaarden, maar ook van een gunstiger inkooptarief. 

De energiemarkt fungeert als een beurs, waar vraag, aanbod, kansen en bedreigingen zorgen voor een dynamische markt.Ons team houdt de energiemarkt nauwlettend in de gaten en analyseert deze, waardoor we advies kunnen geven voor het gunstigste moment om in te kopen. Dit kan betekenen dat we nu al inkopen voor een contract dat pas over een half jaar ingaat.
Op dit moment bevindt de energiemarkt zich op een laag niveau, waardoor het een gunstig moment is om in te kopen, vooral als je een contract voor één of meerdere jaren overweegt.
Zonnepanelen Advies

Hoe Start Je?

Meld je aan

Laat je gegevens achter en ons team neemt contact met je op

Financiële planning

Ons team helpt je met het opstellen van een financieel plan, zodat je de voordelen van verduurzaming en collectief inkopen snel zult ervaren.

Gratis advies

Meld je aan voor een gratis adviesgesprek over verduurzaming en ons energiecollectief en ontdek welke investeringen het beste bij jouw autobedrijf passen.

Groeien met groen

Bespaar kosten, versterk je bedrijfsimago en laat je autobedrijf bloeien door slim te investeren in duurzaamheid en collectieve energie inkoop.

Groen maar Voordelig!

De energiemarkt staat momenteel erg laag dus een scherp vast contract voor één of meerdere jaren is nu af te sluiten!

Wat biedt Next Duurzaam?

Kostenbesparing

Een lagere energierekening betekent meer winst voor je bedrijf. Profiteer van groepsvoordeel en een gratis en vrijblijvend verduurzamingsadvies door samen in te kopen via Next Automotive.

Duurzaam imago

Laat zien dat jouw autobedrijf zich inzet voor een duurzamere toekomst.

Stabiele energieprijzen

Energieprijzen kunnen fluctueren door marktomstandigheden. Als onderdeel van een energiecollectief kun je profiteren van collectieve onderhandelingen om stabiele tarieven te verkrijgen,

Geen gedoe

Next Automotive regelt alles, van onderhandelingen tot de uitvoer. Jij kunt je blijven focussen op het onderhouden van auto’s.

Financiële Voordelen

Subsidies en stimulansen

Veel overheden bieden subsidies en belastingvoordelen aan bedrijven die verduurzamen. Ontdek welke mogelijkheden er zijn en profiteer van extra financiële ondersteuning.

Verhoogde klantwaarde

Klanten waarderen bedrijven die bewust omgaan met het milieu. Een groen imago kan leiden tot meer klanten en hogere tarieven voor jouw diensten.

Groen financieren

Ontdek groene financieringsmogelijkheden specifiek gericht op duurzaamheid. Er zijn scherpe leningen en investeringsfondsen beschikbaar voor groene initiatieven.

Salderen bijft!

Aangezien de salderingsregeling (nog) niet wordt afgebouwd, kun je nog optimaal gebruikmaken van een snelle terugverdientijd! 

Financiële Voordelen

Rekenvoorbeelden

Om een beter beeld te krijgen van wat dit voor u kan betekenen, hier enkele rekenvoorbeelden:

Woning (4 personen) met bedrijfspand

Verbruik elektra:

10.000 kWh

Verbruik gas:

1500 m3

Jaarlijkse energie nota:

€ 5.000 (ex netbeheer)

Advies:

Zonnepanelen en warmtepompboiler

Investering:

€ 22.700

ISDE:

€ 725

EIA & KIA:

€ 5.634

Netto investering:

€ 16.341

Besparing

Terugverdientijd:

Binnen 5 jaar

Woning (4 personen) met bedrijfspand

Verbruik elektra:

5.000 kWh

Verbruik gas:

2000 m3

Jaarlijkse energie nota:

€ 3.540 (ex netbeheer)

Advies:

Zonnepanelen en vloer- en spouwmuur isolatie

Investering:

€ 14.000

ISDE:

€ 950

KIA:

€ 1.346

Netto investering:

€ 10.704

Besparing

Terugverdientijd:

Binnen 6 jaar

Terugbel afspraak

Laat ons vrijblijvend contact met jullie opnemen!

Nieuwsgierig naar Collectief Inkoopvoordeel maar toch nog wat vragen, of zien jullie al gelijk de meerwaarde voor jullie autobedrijf? Laat gerust jullie telefoonnummer en/of e-mailadres achter, en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met de antwoorden op al jullie vragen. We horen graag van jullie!”

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Kijk ook eens naar onze andere diensten

Online & Offline Marketing

Klantenservice & ROB-Helpdesk

Data-Verrijking & Regio-Inzichten

Autoverzekering & Autofinanciering

Collectief Inkoopvoordeel

Review & Inzicht