Laat ons de motor zijn achter jouw merk!

Samen schakelen we naar succes

Beide zijn erg belangrijk voor een autobedrijf. Hiermee kan klantgedrag en voertuiginformatie effectief worden ingezet om marketingcampagnes te ontwikkelen. Door méér inzicht kan kunnen bestaande klanten beter worden bediend en nieuwe klanten worden aangetrokken.

Data-Verrijking & Regio-Inzichten

Data-verrijking

Wij laten jouw garage brullen in de concurrentierace!

Dataverrijking en dataverversing zijn essentieel voor een autobedrijf om concurrerend te blijven. Door voortdurende verrijking van gegevens over klanten, voertuigen en markttrends verbetert u niet alleen de klantenservice, maar ook de operationele efficiëntie. Het stelt u in staat om gepersonaliseerde ervaringen aan te bieden, zoals gerichte marketingcampagnes en op maat gemaakte serviceaanbiedingen. Bovendien zorgt regelmatige dataverversing ervoor dat uw informatie actueel en nauwkeurig blijft, waardoor u snel kunt reageren op veranderende marktomstandigheden en klantbehoeften. NEXT kan u helpen met een altijd up-to-date klantenbestand, in samenwerking met RDW-dataproviders.

Het verkrijgen van meer (automotive)inzicht in uw werkgebied is cruciaal. Door te begrijpen welke voertuigen populair zijn in specifieke gebieden en welke behoeften verschillende klantgroepen hebben, kunt u uw diensten afstemmen op lokale vraag en klantvoorkeuren. Het geeft u inzicht in welke (en hoeveel) voertuigen in aanmerking komen voor de APK-keuring, hoeveel u in de werkplaats heeft gehad of had kunnen hebben. Door het analyseren van voertuiginformatie en klantgroepen kunt u gerichte marketingcampagnes opzetten, NEXT ondersteunt en adviseert u hier graag bij. Het is een strategische stap naar groei en succes!

Met ons als copiloot, rijdt jouw garage altijd in de juiste baan.

Ons team van getalenteerde creatievelingen is toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen die indruk maken. Van merkontwikkeling en webdesign tot het creëren van content en digitale marketing, wij geven jouw onderneming een unieke uitstraling.

Regio-inzichten

Wij maken van jouw merk een ’topversnelling’ in de markt!

Naast data-verrijking vormen regio-inzichten een essentieel element voor autobedrijven. Het begrijpen van de lokale marktdynamiek en het specifieke gedrag van potentiële klanten in een bepaalde regio is van onschatbare waarde. Door lokale trends te identificeren en hierop in te spelen, kunnen autobedrijven hun marketinginspanningen verfijnen en beter afstemmen op de behoeften van de gemeenschap.

Regio-inzichten bieden autobedrijven de mogelijkheid om zich aan te passen aan lokale voorkeuren en verwachtingen. Of het nu gaat om specifieke onderhoudsbehoeften, populaire voertuigmodellen of seizoensgebonden trends, het begrijpen van de lokale markt stelt autobedrijven in staat om hun aanbod af te stemmen op wat echt relevant is voor de klanten in die specifieke regio.

Daarnaast helpen regio-inzichten bij het aantrekken van nieuwe klanten. Door te begrijpen welke aspecten van de dienstverlening het meest gewaardeerd worden in een bepaalde regio, kunnen autobedrijven gerichte marketingcampagnes ontwikkelen die inspelen op de lokale behoeften. Dit vergroot niet alleen de zichtbaarheid van het autobedrijf maar zorgt er ook voor dat de aantrekkingskracht op potentiële klanten in die regio wordt gemaximaliseerd.

Wat kan je hierbij van ons verwachten:

l

Regio-onderzoek

l

Rapportages

l

Statistieken

l

Inzichten

Terugbel afspraak

Laat ons vrijblijvend contact met jullie opnemen!

Nieuwsgierig naar Data-verrijking of Regio-inzichten maar toch nog wat vragen, of zien jullie al gelijk de meerwaarde voor jullie autobedrijf? Laat gerust jullie telefoonnummer en/of e-mailadres achter, en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met de antwoorden op al jullie vragen. We horen graag van jullie!”

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Kijk ook eens naar onze andere diensten

Online & Offline Marketing

Klantenservice & ROB-Helpdesk

Data-Verrijking & Regio-Inzichten

Autoverzekering & Autofinanciering

Collectief Inkoopvoordeel

Review & Inzicht

Onze samenwerkingen