Laat ons de motor zijn achter jouw merk!

Boost jouw garage met onze marketingdiensten

Voor een autobedrijf is het belangrijk om zowel online als offline marketing strategieën in te zetten. Online marketing kan helpen om meer online zichtbaarheid te creëren, terwijl offline marketing kan bijdragen aan het opbouwen van relaties met lokale klanten in de regio.

Over ons

Over next

Tank Succes: Waarom Slimme Marketing de Motor is voor Autobedrijven!

Bij NEXT Automotive geloven we dat succesvolle autobedrijven gedreven worden door slimme marketing. Onze passie ligt in het brandstof geven aan uw groei en succes. Wij begrijpen de essentie van een doordachte marketingstrategie voor autobedrijven. Het is niet alleen het verkopen van auto’s en het brengen van onderhoudsturing naar uw werkplaats; het gaat om het bouwen van relaties, begrijpen van markttrends en het anticiperen op de behoeften van uw klanten. Met onze jarenlange ervaring in de automotivebrance en onze toewijding aan slimme marketingmethoden brengen wij autobedrijven in staat om te groeien en zich te onderscheiden in een competitieve branche.
Onze focus ligt hierbij op het universele autobedrijf, de lokale bekendheid en de directe regio.

Of het nu gaat om het inzetten van gerichte marketingcampagnes, het bieden van waardevolle inzichten in klantgedrag of het optimaliseren van online aanwezigheid, wij zijn uw partner in dit groeitraject. Wij geloven in het creëren van oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsdoelstellingen.

Bij NEXT Automotive zijn we hier om uw motor te zijn, uw drijvende kracht naar succes. Samen tanken we uw autobedrijf met slimme marketingstrategieën, omdat we geloven dat uw succes ons succes is.

Social Media

Social media voor autogarages: directe klantinteractie, vakmanschap delen en loyaliteit opbouwen met expertise en aanbiedingen

Drukwerk

Wij verzorgen al jullie drukwerk. Van vlaggen en baniers tot kentekenhouders. Alles in jullie eigen huisstijl.

Website & Vormgeving

In het digitale tijdperk is een sterke online aanwezigheid essentieel. Wij ondersteunen u bij het creëren van een professionele website, uitgerust met de nodige tools voor online succes.

Met ons als copiloot, rijdt jouw garage altijd in de juiste baan.

Ons team van getalenteerde creatievelingen is toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen die indruk maken. Van merkontwikkeling en webdesign tot het creëren van content en digitale marketing, wij geven jouw onderneming een unieke uitstraling.

ons team

Erik Tack

Erik Tack

Algemeen Directeur | Eigenaar

Ernst Knol

Ernst Knol

Backoffice | ROB-expert

Ellen van Manen

Ellen van Manen

Accountmanager | Marketeer

Nicole Meester

Nicole Meester

Accountmanager | Marketeer

Kim van Dijk

Kim van Dijk

Webdeveloper | Grafisch Ontwerper

Jan Jaap Smits

Jan Jaap Smits

Collectieve diensten | verduurzamingsadviseur

Onze samenwerkingen