Laat ons de motor zijn achter jouw merk!

Samen schakelen we naar succes

Beide zijn belangrijke aanvullende diensten voor een autobedrijf. Het aanbieden er van zorgt voor extra inkomsten, terwijl het klanten helpt bij het verkrijgen van de beste financierings- en verzekeringspolis voor hun voertuig(en). Hiermee kunt u uw klant volledig ontzorgen!

Autoverzekering & Autofinanciering

Autoverzekering

Wij verzekeren niet alleen auto’s, maar ook jouw gemoedsrust.

Het aanbieden van een autoverzekering biedt talrijke voordelen die niet alleen uw bedrijf ten goede komen, maar ook uw klanten. Voor uw bedrijf betekent dit een waardevolle extra dienst voor bestaande klanten en een aantrekkelijke toevoeging voor nieuwe klanten. Door de mogelijkheid om schade in/door uw eigen bedrijf te herstellen, creëert u niet alleen extra omzet, maar vergroot u ook de klantretentie. Actieve marketingcampagnes in de regio trekken niet alleen nieuwe klanten aan, maar stellen u ook in staat om deze klanten te benaderen voor aanvullende diensten zoals APK-keuringen, bandenwissels, en meer.
Daarnaast biedt het afsluiten van deze verzekering extra voordelen voor uw klanten. Ze profiteren van een aantrekkelijke premie, de geruststelling van reparaties door een vertrouwd autobedrijf, en inzicht in hun eigen omgeving. Bovendien biedt de verzekering een nul eigen risico, vier jaar terugbetaling van de aanschafprijs bij total loss of diefstal (WA+ Beperkt Casco of Allrisk), gratis vervangend vervoer en een 24-uurs alarmservice.
Met gratis promotiemateriaal en een gepersonaliseerde afsluitstraat of telefonische begeleiding, is het afsluiten van deze verzekering voor zowel het autobedrijf als de klanten eenvoudig en aantrekkelijk. Het toepassen van deze verzekering is niet alleen een slimme zakelijke zet voor uw autobedrijf, maar het biedt ook waardevolle voordelen en gemoedsrust voor uw gewaardeerde klanten.

Met ons als copiloot, rijdt jouw garage altijd in de juiste baan.

Ons team van getalenteerde creatievelingen is toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen die indruk maken. Van merkontwikkeling en webdesign tot het creëren van content en digitale marketing, wij geven jouw onderneming een unieke uitstraling.

autofinanciering

In de pitstop van financiën, zijn wij de snelste bandenwisselaars.

Autofinanciering is een cruciale dienst die autobedrijven in staat stelt om klanten te helpen bij het realiseren van hun droomauto zonder directe financiële last. Het aanbieden van diverse financieringsmogelijkheden creëert niet alleen een extra inkomstenbron voor het autobedrijf, maar opent ook de deur naar een bredere klantenkring die anders misschien niet in staat zou zijn geweest om een voertuig aan te schaffen.

Voor veel klanten is het kopen van een auto een aanzienlijke financiële investering. Autofinanciering biedt hen de mogelijkheid om de kosten over een bepaalde periode te spreiden, waardoor de aankoop haalbaarder wordt. Dit maakt het autobedrijf niet alleen toegankelijker voor verschillende inkomensgroepen, maar versterkt ook de klantloyaliteit door het bieden van op maat gemaakte financiële oplossingen.

Het aanbieden van autofinanciering stelt het autobedrijf in staat om als een one-stop-shop te fungeren voor alle auto-gerelateerde behoeften van de klant. Door samen te werken met financiële instellingen kan het autobedrijf concurrerende rentetarieven en flexibele voorwaarden aanbieden, waardoor klanten de vrijheid hebben om een financieringsplan te kiezen dat het beste bij hun financiële situatie past.

Kortom, autofinanciering gaat verder dan het faciliteren van aankopen; het stelt autobedrijven in staat om een integrale rol te spelen in het vervullen van de mobiliteitsdromen van klanten, terwijl het tegelijkertijd een belangrijke bron van inkomsten vormt.

Wat kan je hierbij van ons verwachten:

l

Regio-onderzoek

l

Rapportages

l

Statistieken

l

Inzichten

Terugbel afspraak

Laat ons vrijblijvend contact met jullie opnemen!

Nieuwsgierig naar Autoverzekering of Autofinanciering maar toch nog wat vragen, of zien jullie al gelijk de meerwaarde voor jullie autobedrijf? Laat gerust jullie telefoonnummer en/of e-mailadres achter, en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met de antwoorden op al jullie vragen. We horen graag van jullie!”

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Kijk ook eens naar onze andere diensten

Online & Offline Marketing

Klantenservice & ROB-Helpdesk

Data-Verrijking & Regio-Inzichten

Autoverzekering & Autofinanciering

Collectief Inkoopvoordeel

Review & Inzicht

Onze samenwerkingen